800 g naudan sisäpaistia tai porsaan ulkofilettä viipaleina
24 kuivattua aprikoosia
persiljaa
voita
jauhoja
vettä
kermaa
Turvota aprikoosit nestetilkassa. Nuiji lihaviipaleet suuremmiksi. Aseta kullekin viipaleelle kolme pehmennyttä aprikoosia ja persiljasilppua, rullaa kääröksi ja sido ne tai kiinnitä tikulla. Paista pintoihin kaunis väri ja vähennä lämpöä, lisää pannulle aprikoosin liotusvesi ja hauduta kääryleitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia pussu, noin 60 minuuttia nauta ja lisää kerma tai pippurilla maustettu ruokakerma. Mausta lopuksi kastike sinapilla.
24 kuivattua aprikoosia
persiljaa
voita
jauhoja
vettä
kermaa
Turvota aprikoosit nestetilkassa. Nuiji lihaviipaleet suuremmiksi. Aseta kullekin viipaleelle kolme pehmennyttä aprikoosia ja persiljasilppua, rullaa kääröksi ja sido ne tai kiinnitä tikulla. Paista pintoihin kaunis väri ja vähennä lämpöä, lisää pannulle aprikoosin liotusvesi ja hauduta kääryleitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia pussu, noin 60 minuuttia nauta ja lisää kerma tai pippurilla maustettu ruokakerma. Mausta lopuksi kastike sinapilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti