APPELSIINI-HALLOUMISALAATTI
250 g halloumijuustoa
2 appelsiinia
ranskalaista salaattisekoitusta
250 g tummia viinirypäleitä
1/2 kurkkua
250 g kirsikkatomaatteja
pieni punasipuli
1 dl granaattiomenan siemeniä
1/2 dl tuoretta minttua hienonnettuna
1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna
Viipaloi halloumi-juusto, kuivaa palat talouspaperiin ja paahda kuivalla pinnoitetulla pannulla kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Kuori appelsiinit kalvottomaksi veitsen avulla ja leikkaa viipaleiksi, puolita viipaleet halutessasi, halkaise viinirypäleet ja kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku. Pilko kuorittu sipuli ohuiksi puolirenkaiksi ja irrota granaattiomenasta siemenet. Paloittele paistettu juusto ja kokoa salaatti laakealle tarjoiluvadille ja ripottele pinnalle pinjansiemenet. Tarjoa kastikkeena balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti