KARPALOLIHAPULLAT JA KERMAINEN PERUNA-PALSTERNAKKAVUOKA
400g jauhelihaa
1,5 dl vettä
1 dl korppujauhoja
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
3/4 dl pehmeitä karpaloita
1 kananmuna
timjamia, rosmariinia, suolaa ja mustapippuria
PALSTERNAKKAVUOKA
500 g palsternakkaa
500 g perunoita, jauhoinen lajike
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
4 dl ruokakermaa
Pese ja kuori palsternakat ja perunat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit ja lado ainekset kerroksittain uunivuokaan ja mausta kerrokset suolalla ja pippurilla. Kaada kerma vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa toiseksi alimmalla tasolla noin tunti, kunnes juurekset ovat kypsiä. Anna vetäytyä hetki.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti