torstai 11. marraskuuta 2021


PASTAA, PUNAISTA PESTOA JA KATKARAPUJA



Tiedän kyllä ihan tarkkaan miten pasta oikeaoppisesti pitäisi keittää, mutta koska muissakin asioissa olen aika kerettiläinen ja kuljen paljolti omia polkujani,  pastankeittotapani ei liene synneistäni suurin vaikka saisikin italialaismammat tolaltaan. Sitä paitsi se on nopea ja säästää tiskiä ja  vaivaa! 

Laitoin paistokasariin tilkan vettä ja pastan sinne kypsymään. Kypsymisen puolivälissä lisäsin joukkoon (suoraan purkista)  punaista pestoa ja lusikallisen aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa ja annoin pastan kypsyä loppuun näin syntyneessä kastikkeessa.  Lopuksi joukkoon kourallinen katkarapuja ja pieni loraus limenmehua ja vartin pikaruoka oli valmis.

Ja vaikka se ei ulkonäöllään hurmaakaan niin mausta ei ainakaan mitään vikaa puutu!













 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti