perjantai 5. tammikuuta 2024

 



TACOPASTA



400 g naudan jauhelihaa

 sipulia

 pussi taco -mausteseosta

 3 rkl tomaattisosetta

 500 g tomaattimurskaa

 5dl vettä 

300 g pennepastaa

 1 tölkki kidneypapuja

 puoli tölkkiä maissinjyviä 

lisäksi limettilohkoja, tuoretta korianteria  ja tuoretta chiliä 

Ruskista jauheliha kattilassa ,lisää joukkoon sipuli ja kuullota hetki  ja mausta tacomausteella ja tomaattisoseella. Lisää tomaattimurska, vesi, pasta, pavut ja maissit ja mausta suolalla ja mustapippurilla.  Keitä noin 10 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää ja viimeistele limettilohkoilla, korianterilla ja chiliviipaleilla.

Jätin tomaattimurskan pois ja korvasin sen chilikastikkeella.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti