Appelsiinikana
2 pakettia kananpaistileikkeitä a 600 g
marinadi
1 dl oliiviöljyä
yhden appelsiinin mehu
1 dl persiljaa hienonnettuna
1 dl timjamia hienonnettuna
4 valkosipulinkynttä
2 teelusikallista suolaa
1 teelusikallinen rouhittua chiliä
1,5 tl teelusikallista Ras el Hanout -maustetta
yksi rkl juoksevaa hunajaa
Pyyhi paistileikkeet. Sekoita marinadiainekset ja lisää marinadi kanapalojen joukkoon ja anna maustua jääkaapissa yön yli tai vähintään neljä tuntia. Ota paistileikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Minä paistoin ensin kanafileet, paloittelin ne ja laitoin sen jälkeen lämpiminä marinaadiin odottamaan valmistusta. Lopuksi kastikkeen joukkoon liraus ruokakermaa taittamaan liikaa terävyyttä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti