sunnuntai 9. joulukuuta 2018

MOSKOVAN PATA



1 kg naudanpaistia
240 g smetanaa
170 g aurajuustoa
5 dl lihalientä
3 sipulia
2 valkosipulinkynttä
3 venäläistä suolakurkkua
2 rkl hunajaa
2 laakerinlehteä
3 rkl vehnäjauhoja
2 tl mustapippuria

Hienonna ja kuullota sipulit ja siirrä ne pataan. Kuutioi 2 suolakurkkua ja lisään nekin pataan. Kuutioi paisti, ruskista ja lisää nekin pataan. Lisää myös hunaja , laakerinlehdet,  vehnäjauhot ja mustapippuri, kaada päälle lihaliemi ja lisää smetana ja homejuusto. Siirrä pata uuniin ja kypsennä 200 asteessa tunnin verran ja sen jälkeen 150 asteessa toisen tunnin. Kypsennyksen loppuvaiheessa kannen voi ottaa pois jotta pinta saa kauniin värin. Lisää ennen tarjoilua vielä yksi suolakurkku kuutioina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti