keskiviikko 26. joulukuuta 2018

SAVUPOROHYYTELÖ



200 g raejuustoa
150 g aurajuustoa
150 g savupororouhetta
pätkä purjoa
4 dl kuohukermaa
mustapippuria
3 liivatelehteä

Sekoita keskenään raejuusto murennettu aurajuusto ja hienoksi hakattu purjo. Lisää 4 dl kevyesti vatkattua kermaa. Sulata liivatelehdet pieneen vesitilkkaan ja lisää seokseen sekä mausta mustapippurilla. Laita kulhoon hyytymään yön yli.
Jos hyytelöä on tarkoitus syödä useampana päivänä,  purjo kannattaa freesata, sillä muuten sen maku voimistuu liikaa säilytyksen aikana.

Hyytelön voi tarjota myös moussen tapaan,  jolloin liivatelehtien määrää vähennetään ja mousse on heti valmis syötäväksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti