VILLIKALAPIHVIT JA HERNEREMOULADE
1 purkki 150g leppäsavukalaa paloina öljyssä
100g ruohosipuli tai yrttituorejuustoa
2 kananmunaa
puolitoista dl kaurahiutaleita
70 G tomaattipyreetä
2 tl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
Valuta kaloista öljy ja siirrä kalat kulhoon, lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi . Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja nostele kahden lusikan avulla taikinanokareita pannulle , tasoita lusikalla pihveiksi ja paista keskilämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi.
Herneremoulade
200 g pakasteherneitä
1 dl majoneesia
1/2 dl kermaviiliä
1/2 tl dijon-sinappia
suolaa
Soseuta herneet ja sekoita aineet keskenään. Sopii esimerkiksi kalan kastikkeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti