keskiviikko 19. tammikuuta 2022



VILLIKALAPIHVIT JA HERNEREMOULADE 






1 purkki 150g leppäsavukalaa paloina öljyssä
 100g ruohosipuli tai yrttituorejuustoa
 2 kananmunaa
 puolitoista dl kaurahiutaleita
 70 G tomaattipyreetä
 2 tl sitruunamehua
 rouhittua mustapippuria

Valuta kaloista öljy ja siirrä kalat kulhoon, lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi . Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja nostele kahden lusikan avulla taikinanokareita pannulle , tasoita lusikalla pihveiksi ja paista keskilämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi.




Herneremoulade

 200 g pakasteherneitä
1 dl majoneesia 
1/2 dl kermaviiliä 
1/2 tl dijon-sinappia
 suolaa

Soseuta herneet ja sekoita aineet keskenään. Sopii esimerkiksi kalan kastikkeeksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti