lauantai 14. marraskuuta 2020

SAVULOHIPIHVIT JA SITRUUNAKASTIKE



1 pieni punasipuli

 3 rkl kapriksia

 500 g lämminsavulohta

 3 kananmunaa

 1/2 dl lehtipersiljasilppua

 1 rkl soijakastiketta


 Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi ja hienonna kapriksia leikkuulaudalla, irrota savulohi nahasta ja nosta kala kulhoon.  Riko munat kulhoon ja sekoita hyvin. Anna taikinan tasaantua 10 minuuttia. Muotoile kymmenen pihviä ja paista pannulla molemmin puolin.



SITRUUNAKASTIKE

 2 dl maustamatonta jogurttia

 1 sitruuna

 2 tl hunajaa 

mustapippuria


 Mittaa jogurtti pieneen kulhoon,  purista sitruunasta mehu ja mittaa hunaja joukkoon. Sekoita ja viimeistele mustapippurilla.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti