SELJANKUKKAGINI JA JÄTTIKATKARAPU -COCKTAILPALAT
0,5 osaa giniä
0,25 osaa seljankukkasiirappia
0,25 osaa sitruunamehua
tonicia
Ravistele ainekset sekaisin ja kaada jäillä täytettyyn lasiin. Täytä lopuksi lasi tonicilla.
COCKTAILPALAT
kypsiä jättikatkaravunpyrstöjä
kurkkua
syöntikypsä avokado
limetinmehua
suolaa, mustapippuria
voita
savupaprikajauhetta
tuoretta korianteria hienonnettuna
Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kurkku sentin viipaleiksi ja halkaise avokadot, poista kivet ja kaiverra hedelmäliha. Soseuta avokado haarukalla ja sekoita joukkoon limetinmehu, jotta se ei tummu. Mausta suolalla ja pippurill. Kuivaa sulaneet ravut talouspaperilla, kuumenna puolet voista pannulla ja lisää joukkoon 1 tl savupaprikajauhetta. Pyöräytä puolet ravuista savupaprikavoissa, älä paista etteivät ne sitkisty ja nsta valumaan. Paista toinen erä samoin , mausta ravut suolalla. Levitä kurkkuviipaleet laakealle vadille, lusikoi pinnalle avokadotahna ja nosta ravut päälle , viimeistele korianterilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti