perjantai 2. heinäkuuta 2021


SELJANKUKKAGINI JA JÄTTIKATKARAPU -COCKTAILPALAT


0,5 osaa giniä

 0,25 osaa seljankukkasiirappia

 0,25 osaa sitruunamehua

tonicia

Ravistele ainekset sekaisin ja kaada jäillä täytettyyn lasiin. Täytä lopuksi lasi tonicilla.


COCKTAILPALAT

kypsiä jättikatkaravunpyrstöjä 

kurkkua 

syöntikypsä avokado

 limetinmehua

 suolaa, mustapippuria

 voita 

savupaprikajauhetta

  tuoretta korianteria hienonnettuna

 Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kurkku sentin viipaleiksi ja halkaise avokadot, poista kivet ja kaiverra hedelmäliha. Soseuta avokado haarukalla ja sekoita joukkoon limetinmehu,  jotta se ei tummu. Mausta suolalla ja pippurill. Kuivaa sulaneet ravut talouspaperilla, kuumenna puolet voista pannulla ja lisää joukkoon 1 tl savupaprikajauhetta. Pyöräytä puolet ravuista savupaprikavoissa,  älä paista etteivät ne sitkisty ja nsta valumaan. Paista toinen erä samoin , mausta ravut suolalla. Levitä kurkkuviipaleet laakealle vadille,  lusikoi pinnalle avokadotahna ja nosta ravut päälle , viimeistele korianterilla.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti