SITRUUNA-TIRAMISU
4dl vispikermaa
250 g mascarponejuustoa
1 purkki (340g) sitruunatahnaa
1/2 dl sokeria
kostutus
1 dl sitruunamehua
1/2 dl vettä
3 rkl sokeria
200 g savoiardi-keksejä
minttua
Vaahdota kerma ja sekoita mascarpone ja puolet sitruuna tahnasta ja sokeri vaahtoon. Sekoita mehu, vesi ja sokeri ja kostuta puolet kekseistä kastamalla ne yksitellen sitruunaveteen. Levitä vuuan pohjalle. Levitä puolet vaahdosta keksien päälle ja lusikoi puolet jäljellä olevasta tahnasta nokareiksi ja levitä raidoiksi esimerkiksi cocktailtikulla. Tee toinen kerros samalla tavalla. Peitä vuoka ja anna tiramisun maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli ja koristele mintun lehdillä.
Kostutin Spritella enkä käyttänyt ylimääräistä sokeria massassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti