BLINIT JA SAVUPOROTAHNA
Tahnassa valkosipulituorejuustoa, silputtua kylmäsavuhärkää, punasipulia ja silputtua venäläistä suolakurkkua, lisäksi koristeena kylmäsavuhärästä tehty ruusu ja basilikanlehtiä.
Kun taas kerran turhaan hain reseptiä, jonka olin laittanut "hyvään talteen", päätin siirtää kokoelmani turvaan ja samalla opiskella blogin pitämistä. Tästä johtuu blogin karuhko ulkoasu. Kirjoitusvirheistä vastaa enimmäkseen automaattikorjaus, joka useimmiten on eri mieltä siitä, mitä olikaan tarkoitus sanoa. Mutta jos nämä asiat eivät häiritse, olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan blogiini!
Tahnassa valkosipulituorejuustoa, silputtua kylmäsavuhärkää, punasipulia ja silputtua venäläistä suolakurkkua, lisäksi koristeena kylmäsavuhärästä tehty ruusu ja basilikanlehtiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti