RAAKAMAKKARA-CARBONARA
Ruskista pannulla silputtu pekoni ja kuorestaan puristetut raakamakkarapallerot, lisää joukkoon keitetty pasta sekä vatkattu muna, johon on sekoitettu parmesaaniraaste. Mausta sitruunalla, mustapippurilla ja persiljalla.
Kun taas kerran turhaan hain reseptiä, jonka olin laittanut "hyvään talteen", päätin siirtää kokoelmani turvaan ja samalla opiskella blogin pitämistä. Tästä johtuu blogin karuhko ulkoasu. Kirjoitusvirheistä vastaa enimmäkseen automaattikorjaus, joka useimmiten on eri mieltä siitä, mitä olikaan tarkoitus sanoa. Mutta jos nämä asiat eivät häiritse, olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan blogiini!
Ruskista pannulla silputtu pekoni ja kuorestaan puristetut raakamakkarapallerot, lisää joukkoon keitetty pasta sekä vatkattu muna, johon on sekoitettu parmesaaniraaste. Mausta sitruunalla, mustapippurilla ja persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti