maanantai 12. marraskuuta 2018

AVOKADOMOUSSE



 Olin päättänyt tehdä jotain avokadosta ja käyttää siihen rasian pohjalla olevan lusikallisen ranskankermaa. Moussehan siitä tuli, mutta sitten meinasi mennä sormi suuhun. Avokadohan yhdistetään usein katkarapuihin tai kylmäsavuloheen, mutta kun kumpaakaan ei sattunut kaapissa olemaan,  jotain uutta piti kehitellä. 
Ja miksikäs ei, kun annos oli valmis huomasin , että palvikinkku käy vallan hyvin avokadon kanssa. 

Moussekin onnistui mielestäni ihan nappiin ja valmistaminen oli helppoa kuin mikä. Senkin voisi tietysti tehdä pidemmän kaavan mukaan, mutta ihan hyvä lopputulos oli,  kun survoin avokadon haarukalla,  sekoittelin sen joukkoon lusikallisen ranskankermaa ja maustoin toiselle lusikallisella chilpotlesalsaa. 

Tätä voisi jopa tehdä toisenkin kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti