sunnuntai 4. marraskuuta 2018

PIPARJUURIKERMASSA HAUDUTETUT RAITAJUURET



Tämänkin voisi tehdä huolellisemmin ja pidemmän kaavan mukaan mutta kun lopputulos on lähes yhtä hyvä näinkin, niin miksei käyttäisi oikotietä?

Suikaloi raitajuuret, laita mikronkestävään kulhoon, lisää vettä niin paljon , että suikaleet juuri ja juuri peittyvät, heitä sekaan liemikuutio ja kypsennä niin kauan,  että suikaleet ovat napakan pehmeitä. Kaada osa liemestä pois, lisää nokare piparjuurituorejuustoa tai raastettua piparjuurta ja kermaa. Kermaa ei tarvita edes paljoa,  jos haudutuslientä jättää kulhoon tarpeeksi. Kuumenna vielä hetken ja se on siinä!

Vaihtoehtoisesti loppukuumennuksen voi tehdä myös uunissa tai pannulla, jolloin juureksiin saa kauniimman pinnan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti