tiistai 6. marraskuuta 2018

INKIVÄÄRIRAHKA



1 prk maitorahkaa
1 tlk säilykepersikoita
2 1/2 tl hillottua inkivääriä tai 
1 tl jauhettua inkivääriä
vajaa 1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 - 2 tl sitruunamehua
2 dl kuohukermaa

Lisää rahkaan pieniksi kuutioiksi leikattu persikka ja hienonnettu, hillottu inkivääri , sokeri vaniljasokeri , sitruunamehu ja vaahdotettu kerma. Lusikoi jälkiruoka annosmaljoihin ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.

Näin siis ohjeen mukaan mutta jouduin taas soveltamaan. Säilykepersikat vaihtuivat aprikoosiin ja hillottu inkivääri inkiväärimarmeladiin, joka oli mielestäni tarpeeksi makeaa, joten sokerin jätin pois. Ja sitruunamehu puolestaan unohtui, mutta kaiken kaikkiaan lopputulos oli tosi hyvä! Kannattaa vain muistaa , että inkiväärin maku voimistuu rahkaa säilytettäessä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti