keskiviikko 9. tammikuuta 2019

IGORIN KANA




800 g kanafilettä
1 punainen paprika suikaleina
1 keltainen paprika suikaleina 
2 isoa sipulia
 3 valkosipulinkynttä
 70 g tomaattipyrettä
 1 rkl sokeria
 2 tl suolaa
 2 dl kanalientä
 350g smetanaa
1  kuutioitu maustekurkku
 kourallinen silputtua persiljaa

Paista kanafileet ja siirrä syrjään.  Kuullota paprikasuikaleet ja sipuli, lisää joukkoon valkosipulinkynnet,  tomaattipyre , sokeri , suola , kanaliemi ja smetana Anna seoksen saostua ja kaada se sitten fileiden päälle. Peitä puolella persiljasta ja kurkkukuutioilla ja paista 175 asteessa 30 minuuttia ja tarjoile riisin kanssa.

Näin siis kuuluu resepti. Poikkesin siitä sen verran, että tein koko jutun liedellä. Kanafileet suikaloin kypsennyksen jälkeen ja heitin kastikkeen joukkoon hyppysellisen aurajuustomuruja. Tulos oli tosi hyvä, muistutti aika paljon aikaisemmin tekemääni paprikaista valkosipulikanaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti