3 viipaletta ruisvuokaleipää
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 keltainen paprika
3 nektariinia
200 g vuohenjuustoa
ruukku jääsalaattia
250 g kirsikoita tai tummia viinirypäleitä
kastike
3 rkl balsamiviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
pinnalle 1 dl cashewpähkinöitä
1/2 punasipulia
basilikan tai sitruunan basilikanlehtiä
Kuutioi leipäviipaleet ja paahda ne öljyssä hienonnettujen valkosipulinkynsien kanssa, leikkaa paprika pieniksi suikaleiksi ja nektariinit lohkoiksi ja paloittele vuohenjuusto. Levitä tarjoiluvadille salaatinlehdet ja päälle paprika, juusto , nektariini ja kirsikat. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatin päälle. Ripottele päälle leipäkuutioita ja kevyesti paahdettuja cashew-pähkinöitä ja koristele punasipulirenkaillaa ja basilikanlehdillä. Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti