perjantai 26. maaliskuuta 2021


 APPELSIINI-HALLOUMISALAATTI



250 g halloumijuustoa

 2 appelsiinia 

ranskalaista salaattisekoitusta 

250 g tummia viinirypäleitä 

1/2 kurkkua

 250 g kirsikkatomaatteja 

pieni punasipuli

 1 dl granaattiomenan siemeniä

 1/2 dl tuoretta minttua hienonnettuna

 1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna 

Viipaloi halloumi-juusto, kuivaa palat talouspaperiin ja paahda kuivalla pinnoitetulla pannulla kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta.  Kuori appelsiinit kalvottomaksi veitsen avulla ja leikkaa viipaleiksi, puolita viipaleet halutessasi,  halkaise viinirypäleet ja  kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku. Pilko kuorittu sipuli ohuiksi puolirenkaiksi ja irrota granaattiomenasta siemenet. Paloittele paistettu juusto ja kokoa salaatti laakealle tarjoiluvadille ja  ripottele pinnalle pinjansiemenet. Tarjoa kastikkeena balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti