perjantai 5. maaliskuuta 2021

ÖVERILOHKOPERUNAT



1 kg perunoita

 2 rkl rypsiöljyä 

1 tl suolaa

 paketti pekonia 

100g kermajuustoa

 150 g creme fraichea

1/2 dl majoneesia

 2 kevätsipulia 

1 rkl punaviinietikkaa

 mustapippuria

 Pese perunat ja lohko ne kulhoon, lisää öljy ja suola ja sekoita hyvin. Levitä perunat leivinpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi ja paista niitä 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Suikaloi pekoni ja laita se kylmälle pannulle , paista rapeaksi ja siirrä talouspaperin päälle lautaselle, raasta juusto ja suikaloi kevätsipulit.  Jaa perunat kulhoihin, valuta päälle etikka, lisää juusto ja ranskankermakastiketta,  pekonia ja kevätsipulia ja rouhi päälle mustapippuria myllystä ja tarjoa heti.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti