tiistai 22. helmikuuta 2022

AVOKADO-TONNIKALA-FETAPASTA



AVOKADO-TONNIKALA-FETAPASTA





  • 400 gspagettia
  • 1 prktonnikalaa vedessä
  • 2avokadoa
  • 1limetinmehu
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1punainen chilipalko hienonnettuna
  • 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 dltilliä hienonnettuna
  • 3 rklkapriksia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Viimeistelyyn

  • fetamurua

1. Laita liedelle kiehumaan iso kattilallinen vettä ja mausta se suolalla.

2. Keitä pasta napakan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Valuta tonnikala.

4. Puolita avokadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmäliha isoon kulhoon ja murskaa se haarukalla.

5. Lisää kulhoon kaikki muut ainekset, fetaa lukuun ottamatta, ja kääntele ne kevyesti sekaisin. Tarkista maku.

6. Valuta kuuma pasta lävikössä ja kaada pasta avokadoseoksen joukkoon. Kääntele maut sekaisin ja kaada pasta tarjoiluastiaan. Ripottele päälle fetamuru ja tarjoa lohi-avokado-fetapasta heti.







Anna.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti