TONNIKALARISOTTO
Keitä risottoriisi ja kun on kypsää, lisää joukkoon tuorejuustoa ja parmesanjuustoa. Annostele lautaselle ja koristele annos vihreillä oliiveilla ja tonnikala sekä persiljasilpulla.
Kun taas kerran turhaan hain reseptiä, jonka olin laittanut "hyvään talteen", päätin siirtää kokoelmani turvaan ja samalla opiskella blogin pitämistä. Tästä johtuu blogin karuhko ulkoasu. Kirjoitusvirheistä vastaa enimmäkseen automaattikorjaus, joka useimmiten on eri mieltä siitä, mitä olikaan tarkoitus sanoa. Mutta jos nämä asiat eivät häiritse, olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan blogiini!
Keitä risottoriisi ja kun on kypsää, lisää joukkoon tuorejuustoa ja parmesanjuustoa. Annostele lautaselle ja koristele annos vihreillä oliiveilla ja tonnikala sekä persiljasilpulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti