perjantai 22. toukokuuta 2020

BROILERIA, MANGO-TOMAATTISALSA JA AVOKADO-SAVUPAPRIKAKASTIKE




2 punasipulia 
1 kypsä mango 
kirsikkatomaatteja

Kuori ja leikkaa sipuli terävällä veitsellä, kuori mango ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi ja leikkaa kirsikkatomaatit neljäksi kappaleeksi. Yhdistä ainekset ja mausta chilirouheella.


2 avokadoa 
1 sitruunan mehu 
ranskankermaa
 suolaa ja savupaprika 

Puolita avokadot ja kaavi niistä hedelmäliha ja purista sitruunasta mehua joukkoo. Lisää kulhoon myös ranskankerma,  suola ja savupaprika ja soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella. 
Avokadokastike sopii myös levitteeksi  tai tortilloihin ja  siitä syntyy myös muhkea pohja tonnikalasalaattiin tai kalatahnaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti