BROILERIA, MANGO-TOMAATTISALSA JA AVOKADO-SAVUPAPRIKAKASTIKE
2 punasipulia
1 kypsä mango
kirsikkatomaatteja
Kuori ja leikkaa sipuli terävällä veitsellä, kuori mango ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi ja leikkaa kirsikkatomaatit neljäksi kappaleeksi. Yhdistä ainekset ja mausta chilirouheella.
2 avokadoa
1 sitruunan mehu
ranskankermaa
suolaa ja savupaprika
Puolita avokadot ja kaavi niistä hedelmäliha ja purista sitruunasta mehua joukkoo. Lisää kulhoon myös ranskankerma, suola ja savupaprika ja soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella.
Avokadokastike sopii myös levitteeksi tai tortilloihin ja siitä syntyy myös muhkea pohja tonnikalasalaattiin tai kalatahnaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti