maanantai 4. toukokuuta 2020

KERMAINEN JA MAUSTEINEN MAKKARAKASTIKE

 


1,5 rkl jauhoja 
1/2 l lihalientä
 1 rkl pyrettä
 1 silputtu sipuli
 2 kuutioitua suolakurkkua 
150 g smetanaa 
1 rkl dijon-sinappia 
2 rkl persiljasilppua 
2 valkosipulin kynttä
 mustapippuria ja suolaa 
makkaraa

Kuutioi ja ruskista makkara ja nosta syrjään. Kuullota sipuli ja valkosipulinkynnet,  lisää vehnäjauhot ja ruskista hieman. Kaada pannulle sitten lihaliemi ja tomaattipyre ja anna kastikkeen kypsyä hetki. Mausta sinapilla ja suolakurkulla ja lisää lopuksi joukkoon smetana.  Lisää makkarat vasta valmiiseen kastikkeeseen. Tarkista vielä maku ja ripottele kastikkeen päälle persiljasilppua.

Huom. Ainesten kanssa saa olla varovainen,  ettei kastikkeesta tule liian suolaista,  sillä niin lihaliemi,  suolakurkku kuin sinappikin ovat aika suolaisia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti