tiistai 30. kesäkuuta 2020

TOSTADA JA AVOKADOSALSA



Levitä tortillat pellille ja sivele niiden päälle creme fraiche ( käytin Koskenlaskija ruokaa)ja ripottele juustoraastetta sekä paista 225 asteessa noin 5 minuuttia. Lenita päälle naudan jauhelihasta paistettu mielellään voimakkaasti maustettu muruseos lisää avokadokuutioita, salsaa ja creme fraiche -kökkäreitä, punasipuli- ja limelohkoja ja kirsikkatomaattia.


Oikaisin vähän mutkissa ja yhdistin salsan ja avokadot avokadosalsaksi.

2 avokadoa 
1 punainen chili
2 valkosipulin kynttä 
2 limetin mehu
 1 rkl oliiviöljyä
 sokeria , suolaa , chilihiutaleita
ruukku korianteria

Kuutioi avokadon hedelmäliha kulhoon ja hienonna chili sekä valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset ja mausta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti