maanantai 13. toukokuuta 2019

HERNE-FETAJUUSTOTAHNA



200 g pakasteherneitä sulatettuna 
1 rkl oliiviöljyä 
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
 ripaus suolaa ja mustapippuria
 100g fetaa tai vuohenjuustoa murennettuna

 Voitele leipäviipaleet molemmin puolin ja paahda ne rapeiksi paistinpannulla. Murskaa pakasteherneitä hieman perunasurvimellä tai puukauhalla.  Sekoita joukkoon oliiviöljy, minttu ja ripaukset suolaa ja mustapippuria ja kääntele viimeisenä seokseen fetamurut. Lusikoi täytettä leipäviipaleille ja  tarjoile alkupalana.

  Tein ohjeen mukaan mutta seos oli niin irtonaista , ettei se pysynyt leivän päällä , joten sekoitin joukkoon myös pienen määrän Creme Bonjour - tuorejuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti