sunnuntai 5. toukokuuta 2019

MAKULIHAN OLIVIA -MAKKARAT ITALIA JA MEKSIKO



Jotkut pitävät napsahtavista nakeista. Minä en! Ja nämä napsahtivat!!!
Äänen vielä sietäisi,  mutta kun tuohon napsahduksen liittyy se , että kuori on tavattoman sitkeä , vähentää se makkaran saamia pisteitä. Varsinkin pitkässä ja kapeassa Meksikossa kuori oli tosi sitkeän tuntuista , syödessä sitä sai oikein jäystää. Italia puolestaan oli paksumpi, joten kuori ei ihan niin paljoa kiusannut.


Entä sitten maku?
 Ihan kelpo makuista:  Meksiko luonnollisesti voimakkaammin maustettua , chili tuntuu mutta ei liikaa . Italia taas muuten oli mukavasti maustettu. Eli siis maun puolesta aivan ok,  mutta suhteellisen kallis hinta ja ennen kaikkea vastenmielisen tuntuinen kuori aiheuttivat sen,  että näihin tuskin tulee enää palattua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti