torstai 2. toukokuuta 2019

SAVUJUUSTOPARSAKEITTO



1nippu vihreää parsaa
 1 sipuli 
1 rkl rypsiöljyä 
2 dl vettä 
2 kasvisliemikuutiota 
1 rkl savujuusto -ruokakermaa 
1 rkl maissitärkkelystä 
1/4 tl jauhettua valkopippuria
 ripaus suolaa 

Katkaise parsoista kova tyvi pois ja kuori varret kevyesti nupusta alaspäin . Paloittele parsat ja kuori ja hienonna sipuli. Kuullota  parsaa ja sipulia öljyssä kattilassa noin 1 minuutti  ja lisää vesi ja liemikuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia . Ota talteen muutama parsannuppu liemestä ja säästä koristeeksi. Keitä loppuja parsoja vielä noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä ja soseuta aineet sauvasekoittimella.  Sekoita maissitärkkelys kermaan ja vatkaa seos keittoon ja anna kiehua hiljalleen 3 minuuttia. Mausta pippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa ja lisää keiton pinnalle parsan nuput ja paahdettu pekonirouhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti