sunnuntai 26. toukokuuta 2019

PAAHDETTU PAPRIKAKEITTO

4 annosta 


6 isoa punaista tai oranssia paprikaa 
2 sipulia 
4 valkosipulinkynttä
 2 rkl oliiviöljyä 
1 tl suolaa 
1 tl savupaprikajauhetta 
ripaus mustapippuria 
1 rkl hunajaa
 4 dl vettä
 1/2 dl tuoretta oreganoa hienonnettuna
 2 dl kuohukermaa

 Poista paprikoista kanta ja siemenet ja leikkaa ne reiluiksi paloiksi ja lohko sipulit ja kuori valkosipulinkynnet . Levitä kasvikset leivinpaperilla peitetylle uunipellille,  lisää pinnalle oliiviöljyä ja paahda kasviksia 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne pehmenevät ja saavat väriä. Lusikoi paahtuneet kasvikset pelliltä kattilaan ja lisää kaikki muut keiton raaka-aineet. Soseuta ja kiehauta,  hauduta muutama minuutti ja tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti