tiistai 18. kesäkuuta 2019

HERNE-KESÄKURPITSAKEITTO JA PIPARJUURIKERMA




500 g kesäkurpitsaa
2 valkosipulin kynttä 
1 rkl öljyä
 1 l vähäsuolaista kasvislientä
 2 pss pakasteherneit ä a200g 

piparjuurikerma
 1 prk ranskankermaa
 piparjuuritahnaa,  rouhittua mustapippuri

Huuhdo  ja  ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua valkosipuli,  kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kesäkurpitsaa ja sipulia muutama minuutti . lisää kasvisliemi ja pakasteherneet ja keitä kannen alla 10 - 15 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi .Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Yhdistä ranskankerma ja piparjuuritahna ja mustapippuri ja viimeistele sosekeitto piparjuurikermalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti