HERNE-KESÄKURPITSAKEITTO JA PIPARJUURIKERMA
500 g kesäkurpitsaa
2 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
1 l vähäsuolaista kasvislientä
2 pss pakasteherneit ä a200g
piparjuurikerma
1 prk ranskankermaa
piparjuuritahnaa, rouhittua mustapippuri
Huuhdo ja ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua valkosipuli, kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kesäkurpitsaa ja sipulia muutama minuutti . lisää kasvisliemi ja pakasteherneet ja keitä kannen alla 10 - 15 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi .Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Yhdistä ranskankerma ja piparjuuritahna ja mustapippuri ja viimeistele sosekeitto piparjuurikermalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti