maanantai 24. kesäkuuta 2019

SNELLMANIN KEBAB-MAKKARA



Tämä kuulosti niin mielenkiintoiselta että taas kerran piti kokeilla. Mitähän tästä nyt sitten sanoisi?


Makkarat ovat pitkiä ja kapeita, nakkimaisia ja ainoastaN naudanlihaa ja siitä johtuu makkaran tumma väri.

Maku oli mausteinen mutta ei mitenkään erityisen mieleenpainuva. Pisteitä vähensi kuoren kovuus ja sitkeys , joka johtunee siitä , että kuori on lampaan suolta. Tosin makkaran hieman seisoessa ja jäähtyessä kuoritkin pehmenee.


Lopputulos on, että kyllä näitä kerran söi eikä ostaminen kadottanut , mutta toista kertaa tuskin näitä ostan!


Makkaroiden lisäkkeenä pekoniperunat: edellispäivän keitetyt varhaisperunat kiedotaan pekoniin ja paistetaan rapeaksi , kastikkeena kermaviili,  johon on sekoitettu yhtä paljon makeaa sinappia ja karkeaa dijon-sinappia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti