SANGRIA
Juu, luulen tietäväni, miten sangria ihan oikeasti valmistetaan , mutta nyt onkin kyseessä pika- ellen sanoisi suorastaan hätäsangria. Ja sen tekeminen on äärettömän helppoa.
Pilko kannuun sopivaksi katsomasi määrä hedelmiä, appelsiinia persikoita , aprikoosia , mansikoita ym ja lorauta päälle jotain vahvempaa, esimerkiksi Cointreau - likööriä. Olisi hyvä , jos alkoholi saisi hetken imeytyä hedelmiin mutta siihenkään ei tällä kertaa ollut aikaa. Sen jälkeen kaatelin kannuun suurinpiirtein puolet punaviiniä ja puolet limonadia , joka sekin oli tällä kertaa oli Hartwallin vihreää omenaa, mutta hyvää näinkin tuli.
Ja sitten vaan
Salut!
Pikkusuolaisia varten tikuta muutamia marjoja juustokuutioihin: helpompaa ei tämäkään voisi olla!
Pikkusuolaisia varten tikuta muutamia marjoja juustokuutioihin: helpompaa ei tämäkään voisi olla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti