maanantai 17. kesäkuuta 2019

SANGRIA


Juu, luulen tietäväni, miten sangria ihan oikeasti valmistetaan , mutta nyt onkin kyseessä pika- ellen sanoisi suorastaan hätäsangria. Ja sen tekeminen on äärettömän helppoa.


Pilko kannuun sopivaksi katsomasi määrä hedelmiä,  appelsiinia persikoita , aprikoosia , mansikoita ym ja lorauta päälle jotain vahvempaa, esimerkiksi Cointreau - likööriä. Olisi hyvä , jos alkoholi saisi hetken imeytyä hedelmiin mutta siihenkään ei tällä kertaa ollut aikaa. Sen jälkeen kaatelin kannuun suurinpiirtein puolet punaviiniä ja puolet limonadia , joka sekin oli tällä kertaa oli Hartwallin vihreää omenaa,  mutta hyvää näinkin tuli.

Ja sitten vaan 
Salut!

Pikkusuolaisia varten tikuta muutamia marjoja juustokuutioihin:  helpompaa ei tämäkään voisi olla!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti