keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

SALVIA-OMENA -JAUHELIHAPIHVIT



Tämä on mielestäni ruoanlaittoa mielenkiintoismmillaan. 
Olin ostanut possunjauhelihaa tarkoituksena tehdä sillä täytettyjä naudanlihakääryleitä mutta suunnitelmaan tuli muutos ja kohta olin tilanteen edessä mitä tehdä paketillisella porsaan jauhelihaa. Mitkä kaikki maut sopivat porsaan kanssa?  Kulhoon meni kourallinen silputtuja salvianlehtiä,  raastettu omena, pari valkosipulin kynttä,  lusikallinen rakeista  Dijon sinappia ja toinen makeaa sinappia,  kanelia , savustettua paprikaa,  suolaa ja taisi sinne vielä eksyä paahdettuja seesaminsiemeniäkin ja tietysti kananmuna.


Lopputulos oli uskomattoman maukas ja varmasti parempi kuin alunperin suunnittelemani lihakääryleet. Pihvit olivat mausteisia ja makuisia olematta kuitenkaan tulisia. Jos jollain voisi kuvata sitä makua,  voisi sanoa,  että se oli lämmin, kenties  kanelin ansiosta. Ainoa vika näissä pihveissä oli se , että täysin samanlaisia on mahdotonta enää saada aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti