1 porsaan sisäfilee, marinoimaton , n. 600g
öljyä
suolaa
mustapippuria
Kuorrutus:
2 tomaattia
2 viipaletta paahtoleipää
1 valkosipulinkynsi
2 rkl sinappia
2 rkl parmesaania raastettuna
2 rkl ruohosipulia tai persiljaa hienonnettuna
Ota liha jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä . Ruskista ja mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä uunivuokaan . Hienonna tomaatit, paahtoleivät ja valkosipuli ja sekoita ne kulhossa . lisää joukkoon sinappi, parmesaani ja ruohosipuli . Levitä kuorrutus tiivisti fileen pintaan. Paista 200 asteisessa uunissa 30 - 40 minuuttia kunnes sisälämpötila on noin 70 astetta. Peitä vuoka foliolla ja anna levätä. Leikkaa liha viipaleiksi ja koristele ruohosipulilla tai persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti