perjantai 26. heinäkuuta 2019

TOMAATILLA JA PARMESAANILLA KUORRUTETTU POSSUN SISÄFILE



1 porsaan sisäfilee,  marinoimaton , n. 600g
 öljyä
 suolaa 
mustapippuria 

Kuorrutus:

 2 tomaattia
 2 viipaletta paahtoleipää
 1 valkosipulinkynsi 
2 rkl sinappia 
2 rkl parmesaania raastettuna 
2 rkl ruohosipulia tai persiljaa hienonnettuna

Ota liha jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä . Ruskista ja mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä uunivuokaan . Hienonna tomaatit,  paahtoleivät ja valkosipuli ja sekoita ne kulhossa . lisää joukkoon sinappi, parmesaani ja ruohosipuli . Levitä kuorrutus tiivisti fileen pintaan. Paista 200 asteisessa uunissa 30 - 40 minuuttia kunnes sisälämpötila on noin 70 astetta. Peitä vuoka foliolla ja anna levätä. Leikkaa liha viipaleiksi ja koristele ruohosipulilla tai persiljalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti