lauantai 10. elokuuta 2019

NEKTARIINI-JUUSTOPIIRAKKA



1 pkt valmista pakastemurotaikinaa
6 nektariinia 
1 dl sokeria 
50 g pehmeää voita
 200 g appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
 1 kananmuna 
1 dl sokeria

Painele sulanut murotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille . Halkaise nektariinit ja poista kivet. Sulata sokeri paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä ja varo ettei sokeri pala . Lisää sitten lämmin voi ja anna seoksen tasaantua. Lisää nektariinipuolikkaat ja anna niiden karamellisoitua . Nosta pannu liedeltä. Sekoita tuorejuuston joukkoon kananmuna ja sokeri ja kaafa seos piirakkapohjan päälle ja nostele pinnalle paistetut nektariinit . Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja jäähdytä piirakka ennen tarjoilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti