NEKTARIINI-JUUSTOPIIRAKKA
1 pkt valmista pakastemurotaikinaa
6 nektariinia
1 dl sokeria
50 g pehmeää voita
200 g appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
1 kananmuna
1 dl sokeria
Painele sulanut murotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille . Halkaise nektariinit ja poista kivet. Sulata sokeri paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä ja varo ettei sokeri pala . Lisää sitten lämmin voi ja anna seoksen tasaantua. Lisää nektariinipuolikkaat ja anna niiden karamellisoitua . Nosta pannu liedeltä. Sekoita tuorejuuston joukkoon kananmuna ja sokeri ja kaafa seos piirakkapohjan päälle ja nostele pinnalle paistetut nektariinit . Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja jäähdytä piirakka ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti