MAUSTEISET JAUHELIHAPIHVIT
Stefan Gryngen ohje
650 g possun jauhelihaa
1 sipuli
10 paahdettua valkosipulinkynttä
1 hakattu jalapeno
2 rkl tuoretta timjamia
1 tl minttua tuoretta
40 g paahdettuja kauraryynejä
1 dl maitoa
2 rkl paprikaa
suolaa ja valkopippuria
2 munaa
Kastike
50 g voita
20 g jauhoja
3 dl voimakasta lihalientä
1 rkl viinimarjahyytelöä
1 dl kermaa
1 dl creme fraiche
Sekoita jauhelihataikina, muotoile siitä 8 pihviä ja paista ne kauniin ruskeiksi.
Sulata voi pannussa ja ruskista siinä jauhot ja keittele 5 minuuttia. Lisää vielä kerma ja keitä kokoon Lisää lopuksi creme fraiche ja mausta viinimarjahyytelöllä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti