keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

MAUSTEISET JAUHELIHAPIHVIT

Stefan Gryngen ohje


650 g possun jauhelihaa
 1 sipuli
 10 paahdettua valkosipulinkynttä 
1 hakattu jalapeno
2 rkl tuoretta timjamia 
1 tl minttua tuoretta 
40 g paahdettuja kauraryynejä 
1 dl maitoa 
2 rkl paprikaa
suolaa ja valkopippuria
2 munaa

Kastike
 50 g voita 
20 g jauhoja
 3 dl voimakasta lihalientä 
1 rkl viinimarjahyytelöä
 1 dl kermaa
 1 dl creme fraiche
Sekoita jauhelihataikina, muotoile siitä 8 pihviä ja paista ne kauniin ruskeiksi.
Sulata voi pannussa ja ruskista siinä jauhot ja keittele 5 minuuttia. Lisää vielä kerma ja keitä kokoon Lisää lopuksi creme fraiche ja mausta viinimarjahyytelöllä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti