POROPIIRAS
POHJA
100 g voita
1/2 dl juustoraastetta
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
TÄYTE
150 g kylmäsavupororouhe
1 punasipuli
100 g juustoraastetta
120 g smetanaa
1 dl kermaa
2 munaa
suolaa, mustapippuria, ruohosipulia
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja laita hetkeksi kylmään. Kuullota hienonnettu sipuli ja sekoita se pororouheeseen. Sekoita täytteen nesteet keskenään. Ripottele puolet juustoraasteesta piirakan päälle, lisää pororouhe-punasipuliseos ja ruohosipulisilppu, sitten loppu juustoraaste ja paista 200 astetta noin 30 minuuttia.
Muutokset:
Smetanan tilalle kermaviiliä, punasipulin tilalle purjosipulia ja ruohosipulin korvasin timjamilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti