YRTTIMAKKARA JA JUURESSOSE
Kietsise halkaistun makkaran ympärille pekoniviipale ja sujauta sen väliin rosmariininoksa ja paista pannulla rapean ruskeaksi. Mausta valmis juuressose inkiväärisiirapilla ja piparkakkumausteella ja kuumenna tarjolle.
Kun taas kerran turhaan hain reseptiä, jonka olin laittanut "hyvään talteen", päätin siirtää kokoelmani turvaan ja samalla opiskella blogin pitämistä. Tästä johtuu blogin karuhko ulkoasu. Kirjoitusvirheistä vastaa enimmäkseen automaattikorjaus, joka useimmiten on eri mieltä siitä, mitä olikaan tarkoitus sanoa. Mutta jos nämä asiat eivät häiritse, olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan blogiini!
Kietsise halkaistun makkaran ympärille pekoniviipale ja sujauta sen väliin rosmariininoksa ja paista pannulla rapean ruskeaksi. Mausta valmis juuressose inkiväärisiirapilla ja piparkakkumausteella ja kuumenna tarjolle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti