200 g broilerin paistileike
1 valkosipulinkynsi
125 g erivärisiä viinirypäleitä
1/2 dl punaista vermuttia
1 valkosipulinkynsi
125 g erivärisiä viinirypäleitä
1/2 dl punaista vermuttia
2 rakuunanoksaa
Ruskista broilerin paistileikkeet pannussa, suolaa ja pippuroi ne . Laita samaan pannuun pilkottu valkosipulinkynsi kypsymään ja lisää sitten viinirypäleet , vermutti ja rakuunan oksat ja hauduttele kannen alla kypsiksi. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin broilerinkoipia ja ne kypsennettiin 180 asteessa 40 minuuttia . Lisää lopuksi tilkka vettä pannulle, kiehauta se ja huuhdo sillä pannuun tarttunut karsta kastikkeen joukkoon.
Ruskista broilerin paistileikkeet pannussa, suolaa ja pippuroi ne . Laita samaan pannuun pilkottu valkosipulinkynsi kypsymään ja lisää sitten viinirypäleet , vermutti ja rakuunan oksat ja hauduttele kannen alla kypsiksi. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin broilerinkoipia ja ne kypsennettiin 180 asteessa 40 minuuttia . Lisää lopuksi tilkka vettä pannulle, kiehauta se ja huuhdo sillä pannuun tarttunut karsta kastikkeen joukkoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti