GRATINOITU PARSA
Mitä tehdä jääkaapin vihanneslokerossa pari päivää nuutuneella parsanipulla? Kylvetys jääkylmässä vedessä virkisti jo ihmeesti, mutta entä sen jälkeen? Keitetyt parsat ja sitruunavoi kyllä maistuisivat , mutta kun talosta ei löytynyt sen enempää appelsiineja kuin sitruuniakaan. Siispä...
Keittokirjasta löytyi mielenkiintoinen ohje, parsaa italialaiseen tapaan, vaan kun kaapissa ei ollut sen paremmin ohjeen vaatimaa kuohukermaa kuin buffalomozzarellaakaan , niin ei muuta kuin soveltamaan. Kas näin:
nippu parsaa
1 dl ruokakermaa
1 dl juustoraastetta
1 mozzarella pallo
Lado huuhdellut parsat voideltuun uunivuokaan.
Sekoita ruokakermasta ja juustoraastetta tahna ja levitä se parsojen päälle, Revi päällimmäiseksi mozzarella juusto. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista