sunnuntai 20. toukokuuta 2018


PESTONPUNAISET BROILERIPYÖRYKÄT KOOKOSKASTIKKEESSA


400 g broilerin jauhelihaa
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
3 rkl punaista pestoa, esim. Pirkka
suolaa

Voisiko enää yksinkertaisempaa olla? Sekoita aineet yhteen. Lopputuloksena on hyvin löysä taikina, josta on vaikea muotoilla pyöryköitä, mutta kuin ihmeen kaupalla ne kuitenkin pysyvät paistettaessa koossa. Nämä rapeat pyörykät maistuvat sellaisenaankin, mutta jäljelle jääneestä pestosta tekaisee nopeasti myös kastikkeen lisukkeeksi. 

Nosta pyörykät pannulta ja siihen purkillinen Valion kookoksenmakuista ruokakermaa ja loput pestosta. Kiehauta ja anna keittyä kokoon niin halutessasi. Pyörykät voi tarjota erikseen kastikkeen kanssa tai sitten laittaa kastikkeen sekaan, jolloin ne  tosin pehmenevät , mutta myös imevät kookoksen makua itseensä.


Hyvää oli vaikka itse kehunkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti