maanantai 28. toukokuuta 2018

MAAKARIN MAKKARAT

Raaskinpa sittenkin! Kipeää teki mutta ei kaduta! Aluksi otin testailuun nämä kolme kaverusta.

Vottosen vihellys eli pitkä vaalea nakki oli kolmikosta ehdottomasti miedoimman makuinen mutta ei suinkaan mauton. Katalonian Carlos oli, kuten arvata saattaa, tulisin , mutta ei liian tulinen, chili pysytteli mukavana lämpönä taustalla ja antoi tilaa muillekin mauille. 
  Vaikeinta oli arvioida kolmikon viimeistään jäsentä, Huberin huilua. En oikein tiennyt, miten suhtautua sen juustoisuuteen, sillä yleensä vierastan juustomakkaroita niiden lötkön rakenteen ja kosteuden vuoksi. Ja tässä sitä juustoa nimittäin oli, sitä suorastaan valui makkarasta! Mutta siitä huolimatta makkara pysyi napakkana ja ennen kuin viimeinen pala oli syöty, päätin, että tykkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti