PIRKAN PASTAVUOKA
Valmistus on tosi helppo, lähinnä erilaisten pakkausten avaamista ja niiden kumoamista uunivuokaan.
Kas näin:
Kaada tilkka Pirkan oliivi-pastakastiketta voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää sen päälle kourallinen kuivapastaa ja ripottele näiden päälle pikkuisen juustoraastetta ja homejuustomurusia. Jatka näiden pastakastike-, pasta- ja juustoraastekerrosten latomista niin kauan kuin aineksia riittää tai vuoka on täynnä. Päällimmäiseksi viipaloi pala mozzarellaa ja kaada ainesten päälle purkillinen ruokakermaa. Huom. ehdottomasti maustamatonta sillä pastakastike on todella suolaista! Lisäksi käytin nesteeksi hieman vettä, jolla huuhdoin sekä pastakastike- että kermapurkin.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti