tiistai 16. lokakuuta 2018

PIRKAN PASTAVUOKA


Kaappiin oli päässyt kerääntymään lukuisia vajaita pastapusseja, oli simpukkapastaa, oli kierrepastaa, oli tavallisia sarvimakaroneja... Päätin käyttää nuo vajaat pakkaukset loppuun, joten uunissa kypsennettävä pastavuoka tuntui hyvältä ratkaisulta. Vähän huvitti,  kun jossain vaiheessa hoksasin , että aivan sattumalta kaikki käytetyt tuotteet sattuvat olemaan Pirkka -tuotteita, jonka mukaan sitten nimesinkin ruuan.
  Valmistus on tosi helppo, lähinnä erilaisten pakkausten avaamista ja niiden kumoamista uunivuokaan.


Kas näin:

Kaada tilkka Pirkan oliivi-pastakastiketta voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää sen päälle kourallinen kuivapastaa ja ripottele näiden päälle pikkuisen juustoraastetta ja homejuustomurusia. Jatka näiden pastakastike-,  pasta- ja juustoraastekerrosten latomista niin kauan kuin aineksia riittää tai vuoka on täynnä. Päällimmäiseksi viipaloi pala mozzarellaa ja kaada ainesten päälle purkillinen ruokakermaa. Huom. ehdottomasti maustamatonta sillä pastakastike on todella suolaista! Lisäksi käytin nesteeksi hieman vettä, jolla huuhdoin sekä pastakastike- että kermapurkin.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti