keskiviikko 24. lokakuuta 2018

TUNA MELT -LEIPÄ


Tämän leivän ohjetta etsiessäni huomasin,  että on 'oikeasta tuna meltistä' on olemassa lukemattomia erilaisia versioita. Yhteinen nimittäjä tuntui olevan ainoastaan tonnikala, majoneesi ja leipä. Tässä jälleen yksi versio, tällä kertaa ilman majoneesia:


Sekoita keskenään purkkitonnikala ja piparjuurella maustettu tuorejuusto. Levitä seos kahdelle paahtoleipäviipaleelle. Viipaloi toiselle leivälle tomaatti, toiselle leivälle avokado, laita leipien väliin muutama juustoviipale ja paina viipaleet yhteen. Paista molemmin puolin pannulla.
Oikeassa tuna melt -leivässä tonnikala sekoitetaan majoneesin kanssa ja juustona käytetään savujuustoa, mutta ihan kelvollista tuli näinkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti