keskiviikko 11. syyskuuta 2019

PEKONIPYTTIPANNU



grillimakkaraa 
Amerikan pekonia
 Findus yrttiset uuni- ja grillikasvikset
 kananmuna
 öljy 
suola 
ruohosipuli

Puolita makkara ja leikkaa vinoviipaleiksi. Silppua pekoni . Ruskista pekonit pannulla ja ruskista myös makkarapalay pekonin rasvassa. Siirrä sivuuun. Lisää pannulle jäiset kasvikset ja paista käännellen kunnes ne ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä. Lisää pekonit ja makkarat kasvisten sekaan. Paista kananmuna öljyssä toiselta puolelta ja nosta häränsilmäksi pyttipannun päälle. Voit tehdä myös  pyttipannuun kolon ja hyydyttää kananmunan kannen alla kypsäksi. Ripottele kananmunalle suolaa ja koristele pyttipannu ruohosipulilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti