4 munaa
4 tomaattia
täyte
200 g lämminsavulohta
1 sitruunan kuori
1/2 ruukkua ruohosipulia
100g piparjuurituorejuustoa
120 g smetanaa
Keitä munat koviksi. Valmista täyte : irrota lohesta nahka, raasta sitruunan kuori ja silppua ruohosipuli ja sekoita kulhossa lohi , sitruunankuori ja ruohosipuli haarukalla sekaisin ja lusikoi tuorejuusto ja smetana joukkoon. Kuori munat ja leikkaa kapeasta päästä sen verran , että näet keltuaisen ja purista munaa varovasti reunoilta , jotta keltuainen irtoaa. Sekoita keltuaiset täytteeseen . Leikkaa tomaateista hattu ja kaavi lusikalla sisukset pois. Laita täyte pursotinpussiin ja täytä munat ja tomaatit . Aseta halutessasi hatut paikoilleen.
täyte
200 g lämminsavulohta
1 sitruunan kuori
1/2 ruukkua ruohosipulia
100g piparjuurituorejuustoa
120 g smetanaa
Keitä munat koviksi. Valmista täyte : irrota lohesta nahka, raasta sitruunan kuori ja silppua ruohosipuli ja sekoita kulhossa lohi , sitruunankuori ja ruohosipuli haarukalla sekaisin ja lusikoi tuorejuusto ja smetana joukkoon. Kuori munat ja leikkaa kapeasta päästä sen verran , että näet keltuaisen ja purista munaa varovasti reunoilta , jotta keltuainen irtoaa. Sekoita keltuaiset täytteeseen . Leikkaa tomaateista hattu ja kaavi lusikalla sisukset pois. Laita täyte pursotinpussiin ja täytä munat ja tomaatit . Aseta halutessasi hatut paikoilleen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti