lauantai 20. huhtikuuta 2019

KESÄISET PAHOLAISEN MUNAT JA TOMAATIT



4 munaa 
4 tomaattia
täyte
200 g lämminsavulohta
 1 sitruunan kuori
 1/2 ruukkua ruohosipulia
 100g piparjuurituorejuustoa
120 g smetanaa

 Keitä munat koviksi. Valmista täyte : irrota lohesta nahka, raasta sitruunan kuori ja silppua ruohosipuli ja sekoita kulhossa lohi , sitruunankuori ja ruohosipuli haarukalla sekaisin ja lusikoi tuorejuusto ja smetana joukkoon. Kuori munat ja leikkaa kapeasta päästä sen verran , että näet keltuaisen  ja purista munaa varovasti reunoilta , jotta keltuainen irtoaa.  Sekoita keltuaiset täytteeseen . Leikkaa tomaateista hattu ja kaavi lusikalla sisukset pois. Laita täyte pursotinpussiin ja täytä munat ja tomaatit . Aseta halutessasi hatut paikoilleen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti