1 pkt pekonia
10 parsan vartta
ripaus mustapippuria
75 g vahvaa juustoraastetta
pinnalle
1 kananmuna
2 rkl unikonsiemeniä
Ota taikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle ja leikkaa ne keskeltä neliöiksi. Suikaloi pekoni ja paista se pannulla rapeaksi . Pese, kuivaa ja paloittele parsat ja paista niitä pekonisuikaleiden kanssa noin 2 minuuttia ja mausta mustapippurilla. Jaa seos sulaneille taikinalevyille ja ripottele päälle juustoraaste. Sipaise taikinalevyn reunat kylmällä vedellä ja painele reunat napakasti kiinni toisiinsa esimerkiksi haarukalla. Voitele pasteijat kananmunalla ja pistele pinta haarukalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 220 -asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
10 parsan vartta
ripaus mustapippuria
75 g vahvaa juustoraastetta
pinnalle
1 kananmuna
2 rkl unikonsiemeniä
Ota taikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle ja leikkaa ne keskeltä neliöiksi. Suikaloi pekoni ja paista se pannulla rapeaksi . Pese, kuivaa ja paloittele parsat ja paista niitä pekonisuikaleiden kanssa noin 2 minuuttia ja mausta mustapippurilla. Jaa seos sulaneille taikinalevyille ja ripottele päälle juustoraaste. Sipaise taikinalevyn reunat kylmällä vedellä ja painele reunat napakasti kiinni toisiinsa esimerkiksi haarukalla. Voitele pasteijat kananmunalla ja pistele pinta haarukalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 220 -asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti