VIHREÄ GAZPACHOKEITTO
5 hengen annos
500 g keltaisia kirsikkatomaatteja
3 nippusipulia
1 vihreä paprika
1/2 tuore vihreä chilipalko
puoli kurkkua
1 valkosipulinkynsi
1 pieni viipale paahtoleipää
3 dl vettä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl extra neitsytoliiviöljyä
suolaa , mustapippuria
Huuhtele tomaatit ja poista niistä kannat , paloittele nippusipulit, pane tomaatit ja sipulit tehosekoittimen kannuun ja halkaise paprika ja chilipalko. Poista siemenet ja lisää lohkottu paprika ja chili kannuun , lisää myös paloiteltu kurkku ja kuorittu valkosipulinkynsi. Lisää hieman kuivahtanut paahtoleipä , vesi sitruunamehu ja öljy, mausta suolalla ja mustapippurilla ja soseuta keitto tasaiseksi. Viilennä keitto jääkaapissa ja tarjoa kylmänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti