tiistai 9. huhtikuuta 2019

VIHREÄ GAZPACHOKEITTO

5 hengen annos


 500 g keltaisia kirsikkatomaatteja 
3 nippusipulia
1 vihreä paprika 
1/2 tuore vihreä chilipalko 
puoli kurkkua 
1 valkosipulinkynsi 
1 pieni viipale paahtoleipää
 3 dl vettä 
2 rkl sitruunamehua 
2 rkl extra neitsytoliiviöljyä
 suolaa , mustapippuria 

Huuhtele tomaatit ja poista niistä kannat , paloittele nippusipulit, pane tomaatit ja sipulit tehosekoittimen kannuun ja halkaise paprika ja chilipalko.  Poista siemenet ja lisää lohkottu paprika ja chili kannuun , lisää myös paloiteltu kurkku ja kuorittu valkosipulinkynsi. Lisää hieman kuivahtanut paahtoleipä , vesi sitruunamehu ja öljy,  mausta suolalla ja mustapippurilla ja soseuta keitto tasaiseksi. Viilennä keitto jääkaapissa ja tarjoa kylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti