sunnuntai 19. tammikuuta 2020

PINJA-PISTAASIKUORRUTETUT POSSUPIHVIT JA AMERIKKALAISET JUUSTOPERUNAT



1 kg possun sisäfilettä 
80 g pistaasipähkinöitä
 50 g pinjansiemeniä
 1 rkl sokeria 
75 g Valio mozzarellaraastetta
 2 rkl karkeaa dijon-sinappia
 1/2 dl persiljaa hienonnettuna

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta .
Poista kalvot ja leikkaa fileet 5 cm paloiksi ,  nuiji kevyesti.  Kuori pistaasipähkinät. Paahda kevyesti pistaasipähkinät , pinjansiemenet ja sokeri kuivalla paistinpannulla ,varoen,  ettei seos pala .  Jauha jäähtynyt seos tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
Lisää joukkoon juustoraaste , sinappi ja persilja ja sekoita , mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä uunipannulle leivinpaperin päälle ja levitä palojen pinnalle pinja-pistaasi seos ja kypsennä uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.


1 kg  yleisperunoita
 2 dl kermaa 
175 g cheddarraastetta
190 g pekonia 
Kuori, kuutioi ja esikeitä perunoita noin 10 minuuttia liemikuutiolla maustetussa vedessä, siirrä valutetut perunat vuokaan ja levitä niiden päälle rapeaksi paistettu pekoni . Kuumenna pannulla 2 dl kermaa ja sulata siihen juustoraaste ,mausta mustapippurilla ja kaada juustokastike perunoiden päälle ja paista 200 asteessa 15 minuuttia.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti